Saknade vänner

Vi har pengarna, men saknar SAMI-listan.

Sami har samlat in pengar för låtar som har framförts offentligt, men vi hittar inte alla medverkande och kan därför inte betala ut dem. Genom att fylla i en SAMI-lista och skicka in till oss kan du och dina musikervänner få ut era ersättningar.

Här nedan hittar du låtar som saknar hela eller delar av SAMI-listan. Det kan exempelvis saknas uppgifter om gitarristen, några som körade eller helt enkelt information om alla medverkande.

Har du varit med på någon av låtarna eller känner du någon som saknas? Hjälp oss att hitta våra saknade vänner – så att vi kan se till så att pengarna hittar hem!

Topplistan

 

Här listar vi de tio mest spelade album/låtarna av våra saknade vänner. Om du har medverkat på någon av dessa låtar så har du pengar som väntar på dig och de andra som bidragit till att skapa en grym låt!

Album/Låt Artist/Band Lyssna på Spotify
MY HEART WANTS ME DEAD LISA AJAX Lyssna
SNACKET PÅ STAN DANNY SAUCEDO Lyssna
I WANNA KNOW ALESSO Lyssna
HANGING ON TO NOTHING MÅNS ZELMERLÖW Lyssna
TASTE THE FEELING AVICII Lyssna
RUN RUN RUN JUNGE JUNGE Lyssna
DON´T YOU NEED SOMEBODY RED ONE / IGLESIAS ENRIQUE / R CITY / SERAYAH & SHAGGY Lyssna
NO MONEY GALANTIS Lyssna
FIRE IN THE RAIN MÅNS ZELMERLÖW Lyssna
THE OCEAN MIKE PERRY Lyssna

Hela listan

Listan kommer inom kort...

Frågor och svar

Jag har hittat en av mina låtar - vad gör jag nu?

Hurra! Fyll genast i en SAMI-lista så att du kan få din ersättning. Klicka på länken "Fyll i" vid din låt i tabellen, vi har fyllt i de uppgifter vi redan har.
Eller: Fyll i en ny SAMI-lista online här ››

Och du är väl med i SAMI? Om inte - bli det nu!
Börja här: Så går du med i SAMI ››

En del låtar är ju jättekända. Hur kan ni INTE veta vem som är med?

På de flesta inspelningar som saknar SAMI-lista vet vi så klart redan vilka de flesta är. Men det kan fortfarande saknas en flöjtist som ingen hade kontaktuppgifter till eller så saknas personnumret på den där rapparen som kom och gjorde sin grej på en av låtarna.

Jag har skickat in SAMI-listan, men den finns ändå kvar bland de saknade?

Eftersom vi för säkerhets skull hanterar listan manuellt (det handlar ju om dina pengar) kan det dröja några dagar innan inspelningen försvunnit från listan. Vi ber därför dig om lite extra tålamod. Så snart vi registrerat SAMI-listan kan du se den i din diskografi när du loggar in på MinaSidor .

Men, om du upptäcker att en låt finns med även om du har skickat in SAMI-listan för länge sedan, får du gärna höra av dig till oss. Det kan betyda att den ligger dubbelt i vårt system och det vill vi gärna justera. Din ersättning får du så klart ändå - men för oss det räcker det med en lista.

Kan jag hjälpa till?

Ja! Ser du någon du känner på listan? Vet du någon som var med på en inspelning som saknar SAMI-lista? Tipsa gärna om att det finns pengar med deras namn på hos oss eller dela den här sidan på sociala medier, så att dina vänner kan hjälpa till att leta.