Hjälp

oss att hitta våra saknade vänner!

Vi har pengarna, men saknar SAMI-listan.
Känner du någon som var med på låtarna?

Saknade vänner

SAMI-listan är förutsättningen för din ersättning – utan den vet vi inte vem som var med på inspelningen eller vem som ska ha pengarna. Här presenterar vi de låtar som spelats  och där hela eller delar av SAMI-listan saknas. Det kan vara uppgifter om gitarristen, några som körade eller allihop! Vi har pengar som väntar på de som medverkat på dessa inspelningar. Har du medverkat på någon av låtarna? Vet du någon som saknas?

Hjälp oss hjälpa pengarna hitta hem!

 

Frågor och svar

Jag har hittat en av mina låtar - vad gör jag nu?

Yippey! Fyll genast i en SAMI-lista så att du kan få din ersättning! Klicka på länken "Fyll i" vid din låt i tabellen, vi har fyllt i de uppgifter vi redan har.
Eller: Fyll i en ny SAMI-lista online här ››

Och du är väl med i SAMI? Om inte - bli det nu!
Börja här: Så går du med i SAMI ››

En del låtar är ju jättekända! Hur kan ni INTE veta vem som är med?

På de flesta inspelningar som saknar SAMI-lista vet vi så klart redan vilka de flesta är. Men det kan fortfarande saknas en flöjtist som ingen hade kontaktuppgifter till, eller personnumret på den där rapparen som kom och gjorde sin coola grej på en av låtarna.

Jag har skickat in SAMI-listan, men den finns ändå kvar bland de saknade?

Eftersom vi för säkerhets skull hanterar listan manuellt (det handlar ju om dina pengar) kan det dröja några dagar innan inspelningen försvunnit från listan. Vi ber därför dig om lite extra tålamod. Så snart vi registrerat SAMI-listan kan du se den i din diskografi när du loggar in på MinaSidor .

Men! Om du upptäcker att en låt är med fast du har skickat in SAMI-listan för länge sedan får du gärna höra av dig till oss. Det kan betyda att den ligger dubbelt i vårt system och det vill vi gärna justera. Och din ersättning får du så klart ändå - för oss det räcker det med en lista.

Kan jag hjälpa till?

Ja! Ser du någon du känner på listan? Vet du någon som var med på en inspelning som saknar SAMI-lista? Tipsa gärna om att det finns pengar med deras namn på hos oss, eller dela så att dina vänner kan hjälpa till att leta.